Web sitemize hoşgeldiniz, 25 Ocak 2022

Ahmet Özhan

Ahmet Özhan

Ahmet Özhan iletişim 0 532 206 59 59 Ahmet Özhan İletişim Telefonu

Ahmet Özhan kimdir?,Ahmet Özhan kaç yaşında, aslen nerelidir?
1970’li ve 1980’li yılların popüler Türk müziğinin sevilen isimlerinden Ahmet Özhan, yayınlanan kamu spotunun ardından en çok merak edilen isimler arasında yer almakta. Peki, Ahmet Özhan kimdir? Ahmet Özhan kaç yaşında, aslen nerelidir?

Ahmet Özhan İletişim 0532 206 59 59

Ahmet Özhan kimdir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. 1981-1991 yılları arasında TRT İstanbul Radyosu’nda ses sanatçısı olarak görev yapan Ahmet Özhan, özellikle 1970-1980 yılları arasında Türk Sineması ve Türk Müziği yorumcusu olarak döneme damga vuran isimler arasında yer almaktadır.Nisan 2013 tarihinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Senatosu tarafından Çanakkale Konservatuvarı’nın önerisi ile fahri doktora unvanı verilen Ahmet Özhan ile ilgili detaylı bilgilere ve biyografisine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ahmet Özhan Menajeri 0532 206 59 59

AHMET ÖZHAN KİMDİR?
26 Ağustos 1950 yılında, Şanlıurfa’da doğan Ahmet Katıgöz, ya da bilinen adıyla Ahmet Özhan, Türk oyuncu ve şarkıcı.

1960’lı yılların sonlarında İstanbul Belediye Konservatuvarı ve Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde müzik eğitimini tamamladı. İlk profesyonel sahne deneyimi 1968 yılında Bebek Belediye Gazinosu’nda yaşamıştır. Genç yaşta sahneye çıkan Ahmet Özhan 1970’li ve 1980’li yılların popüler Türk müziği yorumcusu olarak tanınmıştır. İlerleyen yıllarda zamanın çeşitli üstadlarından birebir istifadeleri olmuş, bu arada plak çalışmalarının yanı sıra, sinema filmleri, televizyon dizi ve konserleri, radyo çalışmaları ile çeşitli televizyon kanallarının müzik programlarında solist ve sunucu olarak görev aldı. Birçok 45’lik, plak, kaset ve CD çalışmaları bulunmaktadır.

Ahmet Özhan, popüler ve klasik Türk müziğinin yanı sıra, 80’li yılların başından itibaren tasavvuf müziği çalışmaları ile ülkesinde yeni bir akımın da öncüsü olmuş. Sanat hayatı boyunca, Türk müziğinin popüler ve diğer alanlarında birçok ödül kazanmış, yurt içinde yüzlerce konserle ülke sanatına katkıda bulunmuş ve yine çeşitli ülkelerde katıldığı festivaller ve beş kıtada verdiği konserler vermiştir. Özhan, 1998 yılında “devlet sanatçısı” ünvânı aldı.

1981-1991 yılları arasında TRT İstanbul Radyosu’nda ses sanatçısı olarak görev yapan Ahmet Özhan, 1991 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu’nun kuruluşunda yer almış ve o tarihten beri bu topluluğun genel sanat yönetmenliği görevini sürdürmektedir.

Topluluk çalışmalarını Konya Mevlana ihtifallerinin yanı sıra, Uluslararası İstanbul Müzik Festivali gibi etkinliklerde verdiği klasik ve tasavvuf müziği konserleriyle sürdürmektedir. Sanatçı “Meşk” ismini verdiği tasavvuf albümleri projesinin ilkini 2006 yılında çıkardığı “Ramazan İlahileri” albümüyle başlattı. Sanatçı, Mevlâna’yı anmak için Konya’da düzenlenen Şeb-i Aruz törenlerinede konuk sanatçı olarak katılmaktadır.

Ahmet Özhan, Hatice Özhan ile olan evliliğinden Özgül ve Özcan isimlerinde iki çocuk babasıdır. 2013 yılında ise Filiz Akbulut’la evlenmiştir.

Müzik Doktorası

Ahmet Özhan’a 7 Nisan 2013 tarihinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Senatosu tarafından Çanakkale Konservatuvarı’nın önerisi ile fahri doktora unvanı verilmiştir. Ahmet Özhan, Üniversitenin bu alanda fahri doktora verdiği ilk sanatçı olmuştur.

Albümler

2016: Ahmet Özhan “Best Off İlahiler”
2013: Son Nebi
2012: Itri
2007: Yüzyılın Şarkıları
2005: Mevlana’nın Dilinden
2005: Hüzünlü Gurbet
2003: Rüya
2003: Nostalji
1999: Güldeste 3
1998: Güldeste 2
1988: Gel
1987: Hoşgeldin (albüm) Hoşgeldin ve Geceler Gariplerindir
1985: Ömrümün Baharı
1984: Hüzün
1981: Güneşin Battığı Yerde
1978: Geceler Gariplerindir
1977: Bir Tanem
1976: Ahmet Özhan 76
1975: Günümüzün Sevilen Şarkıları ile Ahmet Özhan
1974: Ahmet Özhan
Filmografi

1973 Çocuğumu İstiyorum film
1975 Bak Yeşil Yeşil film
1975 Küçük Bey film
1978 Çaresiz film
1982 Hacı Arif Bey dizi
1984 Aliş ile Zeynep dizi, Aliş
1987 Gönülden Gönüle film, Yusuf
1987 Hafız Yusuf Efendi film, Yusuf
2006 Sözün Bittiği Yer film

Ahmet Özhan’ı konser,festival,Düğün,Bayi Toplantısı etkinliklerinize davet için lütfen bizi arayın.

Organizasyonlarınız için Temin Edebileceğimiz Booking Anlaşmalı Sanatçı Listemiz için Lütfen Tıklayın

(Bu Sayfa Tanıtım amaçlı Oluşturulmuştur.Fiyatlarımıza ulaşım,Konaklama,Ses Sahne Sistemleri ve Vergiler Dahil Değildir.)

(ÖNEMLİ NOT:İnternet web sitelerine Sanatçı Fiyatları Koyan Kişiler İtibar Etmeyin Çünkü Sanatçı Fiyatları Konser,festival Düğün ve Mekan için
değişkendir Ve Bu Fiyatlardan Sanatçıların ve Menajerlerin Bilgisi Dahilinde Koyulmamamıştır
Saygılarımızla)

MY Music Production Menajerlik & Organizasyon Hizmetleri
1993’den Bugüne Hizmetinizdeyiz
İletişim Bilgilerimiz
Genel Koordinatör: Muharrem Yıldırım : 0532 206 59 59
Ofis Asistan İletişim Gsm : 0532 404 66 63 – 0532 460 15 97
Mail:mymenajerlik@gmail.com
Web Sitelerimiz
https://muharremyildirim.com/
https://mymenajerlik.com/
https://www.mysanatcifiyatlari.com/
Facebook @mymenajerlik Instegram Hesablarımız @mymenajerlik @muharremyildirimofficial

Sanatçıya Ait Eserler

Bizi Arayın
Konum Bilgisi